Welke autoverzekering?

Autorijden kost veel geld of je nu een nieuwe of een tweedehands auto rijdt, je moet verzekerd zijn en je moet belasting betalen. Daarnaast heb je de kosten voor de brandstof, onderhoud en afschrijving. Graag wil je besparen op deze vaste lasten, maar hoe dan? Pak wat vaker de fiets is een optie, dan heb je minder brandstof nodig. De kosten voor verzekering en belasting lopen echter gewoon door, of je nu veel kilometers maakt of weinig. Op de hoogte van de belasting op jouw auto heb je geen invloed, op de autoverzekering wel. Ga kritisch te werk en neem de premie die je betaalt onder de loep. Zou die niet omlaag kunnen? Goed verzekerd voor minder geld daar kies je toch graag voor. Ga naar de vergelijkingssite en maak de overstap naar een goedkopere verzekering om geld te besparen.    

Univé misschien?

Het zijn er veel, maatschappijen die hun verzekeringspakketten aanbieden. Maar welke is voor jou het meest geschikt? Bekijk verschillende aanbieders en je ziet welk pakket het beste in jouw situatie past. Hoe wil je verzekerd zijn (Allrisk, WA, WA casco) en wil je daarnaast meer dekkingen? Afhankelijk daarvan wordt de premie berekend. Univé heeft ook een leuk pakket voor jou, kijk wat je bij deze maatschappij aan premie betaalt. Is dat minder dan je nu betaalt (uiteraard onder dezelfde voorwaarden en met dezelfde dekking)? Tijd om de overstap naar deze verzekeringsmaatschappij te maken. Goed verzekerd en minder premie betalen, daar wil je alles over weten, toch? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *