De afschrijving van deze Phantom is astronomisch

Het is bekend dat dure auto’s zoals de Rolls-Royce Phantom last hebben van een flinke afschrijving, maar als je uitrekent wat deze per kilometer heeft gekost klapperen je oren.

Afschrijving. Voor de een is het een vloek en voor de ander een zegen. Want dankzij dit verschijnsel kun je voor een prikkie in een dure bak rijden. Aan de andere kant, als jij degene was die de auto nieuw heeft aangeschaft, kun je bakken met geld weggooien.

In het geval van deze Rolls-Royce Phantom is het afschrijvingsspook ook op bezoek geweest. En hoe. Want de nieuwprijs van dit slagschip lag in 2007 rond de 525.000 ekkermannen. En hoeveel is daar nog van over? 175.000 euro. Ok, geen prikkie, maar flink in waarde gedaald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *